About

M-am gandit mult timp daca prezentarea mea sa fie cu nume sau fara nume. Aleg sa fie cu nume, pentru ca voi, cititorii mei sa stiti ca EXIST!

Asadar, eu sunt Georgeta Diaconu, sotie, mama a doi copii, economist de profesie, bucuresteanca din 1996 încoace.

Pana acum ceva vreme, imi era teama sa spun lucurilor pe nume, sau mai clar, sa iau atitudine. Undeva, in coltul mintii si al sufletului am sperat ca ne vom muta din Romania. Insa ne-a speriat gândul de a o lua de la capat intr-o alta tara. Asa ca am ales sa ramanem!

Si daca am ales Romania, atunci mi-am zis ca ca e timpul sa ma opresc din carcoteli, vaicarit si plans de mila si sa fac ceva! Poate la inceput cu pasi mici, dupa aceea cu pasi mai mari…

Intr-o tara fara razboi, fara atentate teroriste, fara amenintari ale naturii, cu peisaje de vis si resurse naturale, ce ne impiedica sa NU FACEM si sa batem pasul pe loc?

Deci STOP INDIFERENTA! Fiecare in dreptul lui poate contribui la ceva bun si semnificativ, in primul rand pentru viata lui si dupa aceea a altora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>